Hvad er op og ned?
Publiceret af: Foreningsweb YouSee - Admin
Dato: 08-10-2019 12:40:44
Kategori: TV nyheder

Måske har de sidste ugers mediedækning af YouSee og Discovery Networks gjort det svært for dig at finde ud af, hvilke tv-kanaler og indhold du fremover kan se via vores forening.

Her er en forklaring på, hvad der er op og ned.

Der sker ikke nogen ændringer i din tv-pakke lige nu

Frem til 1. januar 2020 vil din tv-pakke se ud, som den plejer. Herefter flytter kanalerne fra Discovery Networks ud af de faste tv-pakker og bliver erstattet af andre kanaler og spændende nye tiltag som fx nye premierefilm fra Nordisk Film og TV 2 Charlie, der erstatter Kanal 5 i Grundpakken.

De største sportsoplevelser er sikret

Vi vil gerne slå fast, at de største sportsoplevelser er sikret hos YouSee. Du har mulighed for at følge herrelandsholdet i deres kvalifikation til EM i fodbold i efteråret. Du kan se masser af OL. Du kan se hele Premier League og Champions League. Du kan følge de fleste Superligakampe - også næste år.

Du kan læse mere om tv-ændringerne og de nye tiltag på yousee.dk/tv2020

Møllegårdsvej 29